•   info@bekirbouw.nl
  •         020 - 612 0 314

OVER ONS

Onze Werkwijze

BekirBouw is een geruime tijd actief binnen de bouw. U kunt bij ons terecht met bijna alles dat te maken heeft met (ge)bouwen. Wij kunnen het gehele (ver)bouwtraject in en om uw verblijf voor u verzorgen, van A tot Z. Wij realiseren geen nieuwebouw, wel kunnen wij ingrijpende verbouwingen realiseren, zoals doorbraken of aanbouwen, zolang de wetgever dit toelaat. Neemt u contact met ons op, en we kijken samen wat we kunnen betekenen voor elkaar.

Wij kijken graag mee wat wel en niet realiseerbaar is, geen vage toezeggingen maar duidelijke en concrete afspraken. Zonder verassingen en zoals beloofd. Over de knowhow en het vakmanschap van onze medewerkers hoeft u zich geen zorgen te maken, wij garanderen u een optimaal resultaat. U geeft aan wat u wilt, wij geven aan hoe en wat mogelijk kan zijn. Wij komen graag langs en onder het genot van een kopje koffie bespreken wij met elkaar wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Binnen het gehele traject, vanaf de kennismaking tot aan de oplevering, heeft u te maken met één contactpersoon. Hij neemt uw wensen op begeleidt u door het gehele traject. U kunt met al uw vragen en opmerkingen bij hem terecht. Wij houden van korte lijntjes en vlotte contact.

image


Tijdens de bezichtigen van de huidige situatie nemen wij uw wensen op. We lopen alles nog een keer na, waarbij wij alle mogelijkheden aangeven en daarover ons gegronde advies uitbrengen. Hierna kunt een eerste offerte van ons verwachten en zorgen wij voor een overzichtelijke begroting. Het eerste bestek kunnen wij nog aanpassen, vervolgens gaan we samen kijken of we mogen en kunnen starten. We spreken veel met elkaar af. Vervolgens schatten we de doorlooptijd in, faseren en plannen de werkzaamheden in. Op periodieke wijze en aavraag houden wij u op de hoogte van de vorderingen en zijn wij goed beschikbaar voor vragen en opmerkingen.

Wijzigen achteraf vinden wij niet altijd fijn, desondanks hebben wij er begrip voor en werken met u mee. We kijken mee om te bepalen of en hoe zaken nog anders kunnen, omdat u het achteraf toch iets anders wilt hebben, passen wij onze werkzaamheden en de planning aan, we bespreken de invloed en gevolgen van de aanpassingen. Het is namelijk voor beide partijen niet fijn wanneer de aanpassing andere werkzaamheden negatief beïnvloeden, indien het geen invloed heeft doen wij er zeker niet moeilijk over. Wel geldt altijd hoe tijdig, des te beter.

Wat mogen wij voor u betekenen?

Op een vakkundige en betrouwbare wijze verwezenlijken wij uw bouwwensen. Met onze bedrevenheid en de diversiteit aan afgeronde projecten, kunnen wij u een deskundig en betrouwbaar advies geven, waar u iets mee kunt. Voordat wij aan de slag gaan, luisteren wij goed naar u. Uw wensen staan bij ons centraal, daar werken wij naartoe.


Met een duidelijk doel starten wij met passie aan een bouwproject. De verwachtingen zijn helder en duidelijk afgestemd met elkaar. Of het een uitgebreid project betreft of een kortlopende klus, het maakt voor ons niet uit, wij willen dat u tevreden bent.

In het algemeen kunnen wij u een dienst bewijzen middels:
  • Renovaties, Restauraties en Onderhoud
  • Duurzaamheid en 'Groen'
  • Contructies en Doorbraken
  • Aanbouw, Uitbouw en Opbouw
  • Rapportages en Keuringen
  • Begeleiding en Advies
image

Samenwerken

BekirBouw werkt nauw samen met haar relaties binnen de bouwwereld om uw wensen te vervullen. De nodige expertises en vakmensen worden voor uw ingeschakeld, als team werken wij tot een succesvolle afronding. Wij geloven dat voor elk probleem een oplossing bestaat, en wij zoeken die graag met u. Voor alle werkzaamheden maken wij een concurrerende prijsaanbieding op basis van het bestek en de tekeningen. Maar ook op basis van uw concepten en ideeën, die afgestemd zijn op uw eisen en wensen, kunnen wij een plan van aanpak opstellen, plattegronden uitwerken en een budget opstellen.